Ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage gebruik ik de technieken van de klassieke (Zweedse) massage. De spieren van het hele lichaam worden stevig gemasseerd. Eerst aan de achterkant en daarna aan de voorkant. Geslachtsdelen worden niet aangeraakt. Vaak vallen mensen in slaap tijdens deze massages wat een goed teken van ontspanning is. Ik gebruik meestal warme olie die ik zelf samenstel. De ruimte waar ik massages geef wordt voorverwarmd tot rond de 25°C. Er is ook een mogelijkheid om te douchen zowel voor als na de behandeling.

Alle massages die ik geef zijn voor gezonde mensen. Bij sommige ziektes is het niet toegestaan. Iedereen die een gezondheidsklacht heeft dient eerst met een huisarts te overleggen of hij of zij wel een massage mag ondergaan.

Hotstone massage

Op verzoek van klanten kan ik bij de verschillende massages ook een hotstone massage toepassen. De warme stenen die op verschillende plekken van het lichaam worden gelegd geven snel een gevoel van ontspanning.

Voetreflex

Bij deze massage worden de voeten heel gedetailleerd gemasseerd. Er zijn drukpunten op de voeten die in verbinding staan met de organen in het lichaam. Deze massage is aangenaam, rustgevend en kan een positief effect hebben op de gezondheid.
Ik behandel geen gezondheidsklachten.

Gezichtsmassage

Ik doe ook gedetailleerde gezichtsmassage, dat is blijkbaar meer voor vrouwen interessant, maar mannen genieten ook van gezichtsmassage die deel uitmaakt van een gehele lichaamsmassage.

Placeholder image